MKTG NaM - pasek na kartach artykułów

Przegląd tygodnia z 30.04.2023 w Myśliborzu. Najważniejsze wydarzenia od 23.04 do 29.04.2023. Sprawdź, czy nie minęło Cię nic ważnego

Redakcja Naszemiasto.pl
Redakcja Naszemiasto.pl
Pora na przegląd tygodnia? Z nami tygodniową prasówkę z Myśliborza nadrobisz w kwadrans
Pora na przegląd tygodnia? Z nami tygodniową prasówkę z Myśliborza nadrobisz w kwadrans CC0
Przygotowaliśmy dla Ciebie tygodniową prasówkę. Jeśli w mijającym tygodniu byłeś zbyt zajęty, by nadążyć za informacjami z Myśliborza, zobacz teraz artykuły, które inni czytelnicy czytali najchętniej między 23.04 a 29.04.2023. Sprawdź, czy nie minęło Cię nic ważnego. Czy czytałeś artykuł: „Szybkie i pyszne jabłka w cieście francuskim. Najlepszy deser na majówkę i grilla. Przepis do zrobienia w 5 minut”?

Przegląd tygodnia: Myślibórz, 30.04.2023. 23.04 - 29.04.2023: top 3 artykuły

Oto lista najpopularniejszych w mijającym tygodniu wiadomości. Czy miałaś bądź miałeś okazję przeczytać je wszystkie?

📢 Szybkie i pyszne jabłka w cieście francuskim. Najlepszy deser na majówkę i grilla. Przepis do zrobienia w 5 minut

Mam dla ciebie rewelacyjny przepis na pyszne jabłka w cieście francuskim. To deser, przy którym się nie napracujesz. Zrobisz go w 5 minut, a upieczesz w 12. Chrupiące cynamonowe krążki jabłek możesz podać np. na majówkę czy piknik. Świetnie smakują z gałką lodów śmietankowych. Polecam przepis na szybki deser z jabłkami i ciastem francuskim.

📢 Planujesz podróż do Włoch? Oto 5 rzeczy, których lepiej nie robić podczas podróży do Italii

Planujesz wyjazd do Włoch? To dobrze trafiłeś! Tiktokerka Konecka Travel przygotowała listę pięciu rzeczy, których lepiej nie robić podczas urlopu we Włoszech. Influencerka podzieliła się swoimi wskazówkami dla osób planujących podróż do Włoch. W swoim krótkim filmie opowiedziała o 5 rzeczach, których lepiej nie robić podczas pobytu w Italii.

📢 Pyszna zupa z pokrzywy i szczawiu na wiosnę. Poznaj przepis na kresowy obiad. Smak dzieciństwa na talerzu

Tradycyjna zupa z pokrzywy i szczawiu to danie serwowane szczególnie w maju. Składniki zupy zbierane były na łąkach znajdujących się w oddaleniu od często uczęszczanych dróg, aby rośliny czyste i smaczne. Klasycznie zupa z pokrzywy i szczawiu podawana jest z ugotowanym jajkiem na twardo. Przepis pochodzi z książki „Roślinna kuchnia kresowa” Pawła Ochmana.

ZOBACZ KONIECZNIE

Okazje
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Mateusz Morawiecki przed komisją śledczą

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na mysliborz.naszemiasto.pl Nasze Miasto